Privileged Access & Session Management από την BeyondTrust​

Καθώς η πανδημία του 2020 άλλαξε τον παραδοσιακό τρόπο εργασίας, οι εταιρείες αναγκάστηκαν να προσαρμοστούν ξεκινώντας να υποστηρίζουν πλήρως την απομακρυσμένη εργασία. Καθώς συνεχίζεται η διάθεση των εμβολίων, δεν είναι λίγες οι εταιρείες που ξεκίνησαν να καλωσορίζουν τους εργαζόμενους στο γραφείο. Αυτό ωστόσο δεν σημαίνει ότι όλες οι εταιρείες σχεδιάζουν να επιστρέψουν στα ίδια ακριβώς πράγματα με πριν.

Ανεξάρτητα από το που βρίσκεται η εταιρεία σας στο επόμενο κύμα εργασίας, η δημιουργία ενός σχεδίου για την αντιμετώπιση του φυσικού, ψηφιακού ή ανθρώπινου στοιχείου θα διατηρήσει τα δεδομένα ασφαλή και τους ανθρώπους σας υγιείς.

“Το 80% των παραβιάσεων είναι αποτέλεσμα
της κατάχρησης ή της κακής χρήσης
προνομιακών διαπιστευτηρίων”​

Το PAM εξακολουθεί να αποτελεί υψηλή προτεραιότητα καθώς αρκετές, υψηλού προφίλ παραβιάσεις, συνδέονται με παραβιασμένα/ κλεμμένα διαπιστευτήρια προνομιακών λογαριασμών

Αν προστεθούν και η επιταχυνόμενη μετάβαση στο cloud, η ασάφεια μεταξύ των περιμέτρων ασφάλειας των επιχειρήσεων και η συνολική αύξηση του αριθμού των κυβερνοεπιθέσεων, όλα μαζί, συμβάλλουν στην αύξηση της υιοθέτησης του PAM.

Το παραπάνω έρχεται σε συνάρτηση με ότι έχουν δει στη BeyondTrust την τελευταία χρονιά, καθώς οι οργανισμοί συνεχίζουν να υιοθετούν και να εξελίσσουν τις PAM λύσεις τους πέρα ​​από τα απλά/ βασικά προϊόντα PASM, ώστε να περιλαμβάνουν Διαχείριση κλιμάκωσης και εκχώρησης προνομίων (PEDM), Διαχείριση μυστικών και λύσεις Απομακρυσμένης προνομιακής πρόσβασης. Η BeyondTrust προσφέρει το ευρύτερο προϊοντικό χαρτοφυλάκιο PAM στην αγορά έχοντας μάλιστα μεγάλη δύναμη στο PEDM (αναβάθμιση και ανάθεση προνομίων / Privilege Elevation & Delegation) για Windows, Mac, Unix και Linux.

Οι οργανισμοί αναγνωρίζουν ότι η ασφάλεια της απομακρυσμένης πρόσβασης είναι απαραίτητη για τη νέα κανονικότητα της εργασίας από οπουδήποτε (WFA, Work-From-Anywhere), της υβριδικής εργασίας και του επιταχυνόμενου ψηφιακού μετασχηματισμού.

Η ασφάλεια των δικτύων OT (Τεχνολογία Αυτοματισμού, Operational Technology) στο επίκεντρο

Στο Magic Quadrant™ for Privileged Access Management, η Gartner επισημαίνει την αυξανόμενη ανάγκη και ζήτηση για την επέκταση της προνομιακής πρόσβασης σε περιβάλλοντα OT. Αν και το PAM είναι συνήθως μια οριζόντια λύση, με αυξανόμενη ζήτηση από τους τομείς της υγειονομικής περίθαλψης, της βιομηχανίας και των φυσικών πόρων, έκανε την εμφάνιση της μία νέα ανάγκη από «κάθετη» άποψη για συγκεκριμένα χαρακτηριστικά από οργανισμούς που χρησιμοποιούν IoT και OT. Σε αυτούς, περιλαμβάνονται εταιρείες από τον χώρο των υπηρεσιών κοινής ωφέλειας και της ενέργειας καθώς και τα νοσοκομεία. Οι συγκεκριμένοι οργανισμοί χρειάζονται να προστατεύσουν την προνομιακή πρόσβαση στις συσκευές εποπτικού ελέγχου και συλλογής δεδομένων (SCADA) και στις συσκευές OT τους και απαιτούν προ-ρυθμισμένους συνδέσμους σε δημοφιλή συστήματα OT.

Οι λύσεις PAM της BeyondTrust λειτουργούν με «integrated» τρόπο για να ενοποιήσουν τον έλεγχο σε ολόκληρο το σύμπαν των προνομίων σας και να μειώσουν δραστικά την επιφάνεια επίθεσης. Η ικανότητα της να προστατεύει κάθε προνομιούχο χρήστη (άνθρωπο, μηχανή, προμηθευτή, υπάλληλο), κάθε περιουσιακό στοιχείο και κάθε συνεδρία μέσω της πλατφόρμας PAM καθιστά την BeyondTrust τον καλύτερο πάροχο λύσεων PAM για να συνεργαστείτε καθώς οι οργανισμοί καλούνται να λειτουργήσουν στη νέα κανονικότητα και με τα προνόμια σε πολλαπλάσιο βαθμό.

Η NSS είναι διεθνής διανομέας Value Added Distributor (VAD) λύσεων πληροφορικής υψηλής τεχνολογίας έχει στρατηγική συνεργασία με την BeyondTrust, παγκόσμιο ηγέτη στη διαχείριση προνομιακής πρόσβασης (Privileged Access Management) και ασφαλούς απομακρυσμένης πρόσβασης (Secure Remote Access), και είναι σε θέση να αξιοποιεί πλήρως το μοντέλο Universal Privilege Management της BeyondTrust, συνδυάζοντας την τεχνογνωσία και τη βαθιά γνώση της αγοράς

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
ΣΤΟ SALES@NSS.GR Η ΣΤΟ +30 211 8000 330​